Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat
- 1 red capsicum, deseeded, cut into pieces
- ½ red onion, cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, halved
- ½ lemon
- 3 garlic cloves
- 3 tbsp water
- ½ tsp smoked paprika
- 70 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 30 g harissa paste (see Tip)
- 30 g flaked almonds, toasted, plus extra to garnish
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, fully dried, fried (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1017.4 kJ / 243.2 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 21 mg
Alternatieve recepten
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Spiced paneer parcels
50min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 Min
Pear and burghul salad
40 Min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Asparagus and broad bean salad
25 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40 Min
One whole cauliflower
45 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h