Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat
- 1 red capsicum, deseeded, cut into pieces
- ½ red onion, cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, halved
- ½ lemon
- 3 garlic cloves
- 3 tbsp water
- ½ tsp smoked paprika
- 70 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 30 g harissa paste (see Tip)
- 30 g flaked almonds, toasted, plus extra to garnish
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, fully dried, fried (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1017.4 kJ / 243.2 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 21 mg
Alternatieve recepten
Agedashi tofu
30min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Nut butter dressing
5min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Yasai miso ramen
35min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Vegan Caesar dressing
5min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min