Apparaten en accessoires
Agedashi tofu
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
644.8 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
2468.3 kJ /
590 kcal
Vetten
54.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
14.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Japan
22 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2u.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Chinese Tea Eggs
1u.
Creamy Coconut Dhal
25min
Ancho chilli bean bowl
1u.
Charred leek gulai sayur
1u. 10min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1u. 5min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Creamy miso mushroom udon
45min
Thai watermelon salad
50min
Passion fruit mojito mocktail
15min
All-in-one chicken congee
35min