Apparaten en accessoires
Agedashi tofu
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
644.8 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
2468.3 kJ /
590 kcal
Vetten
54.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
14.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Japan
22 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Vegetable Massaman curry
45min
Vegetarian Tacos
Geen beoordelingen
Cauliflower Tabbouleh
10min
Yellow Curry noodle soup
20min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1u.
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Crispy Korean tofu
1u. 20min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1u. 35min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1u. 25min