Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g silken tofu, soft - medium
- 40 g potato starch
- 100 g daikon, peeled and finely grated (see Tips)
- 1 ½ tsp dashi powder (see Tips)
- 450 g water
- 60 g mirin
- 60 g Japanese soy sauce
- 150 g grapeseed oil, to fry
- 2 spring onions/green onions, finely sliced
- shichimi togarashi powder, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2468.3 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 54.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 644.8 mg
Alternatieve recepten
Cooking White Rice
25 min.
Hainanese chicken with rice
1h 50min
Gwinganna polenta with vegetables
1u. 10min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
15-minute noodles
15 Min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Black sticky rice pudding
9 Std. 40 Min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 godz. 30 min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min