Apparaten en accessoires
Agedashi tofu
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
644.8 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
2468.3 kJ /
590 kcal
Vetten
54.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
14.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Japan
22 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Sicilian prawn salad
40min
Beef Rendang
1u. 35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4u.
Cafe-style miso mushrooms
25min
Sichuan zucchini and eggplant
1u. 15min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Kimchi Tofu Soup
35min
Tomato-egg drop soup
20min