Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g silken tofu, soft - medium
- 40 g potato starch
- 100 g daikon, peeled and finely grated (see Tips)
- 1 ½ tsp dashi powder (see Tips)
- 450 g water
- 60 g mirin
- 60 g Japanese soy sauce
- 150 g grapeseed oil, to fry
- 2 spring onions/green onions, finely sliced
- shichimi togarashi powder, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2468.3 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 54.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 644.8 mg
Alternatieve recepten
Brown rice
50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Sukiyaki
55 min
Oysters Mignonette
5 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min