Apparaten en accessoires
Agedashi tofu
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
644.8 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
2468.3 kJ /
590 kcal
Vetten
54.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
14.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Japan
22 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pancit bihon
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1u. 10min
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Mee Siam Kuah
1u. 5min
Four Heavenly Kings
Geen beoordelingen
Steamed orange and pomegranate sponge
1u. 35min
Beef Rendang
1u. 35min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Nasi Lemak Basmati
30min