Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g silken tofu, soft - medium
- 40 g potato starch
- 100 g daikon, peeled and finely grated (see Tips)
- 1 ½ tsp dashi powder (see Tips)
- 450 g water
- 60 g mirin
- 60 g Japanese soy sauce
- 150 g grapeseed oil, to fry
- 2 spring onions/green onions, finely sliced
- shichimi togarashi powder, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2468.3 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 54.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 644.8 mg
Alternatieve recepten
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Indonesian yellow spice paste
40min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Black rice pudding
25h 5 min
Lemon and thyme mocktail
1h
Grilled Fish with Mango Sambal
25 Min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min