Apparaten en accessoires
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
350 g
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
5805 mg
Eiwitten
18.5 g
Calorieën
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Vetten
8.2 g
Vezels
10.9 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
82 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kam Heong Chicken
1u. 20min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1u. 30min
Sayur Asem
Geen beoordelingen
Sichuan Chili Oil
50min
Vietnamese Style Noodle Salad
40min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Geen beoordelingen
Whole fish curry
45min
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4u. 15min
Korean marinade
40min
Malay-style coconut chicken
25u. 40min
Soy milk and Mantou buns
6u.