Apparaten en accessoires
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
350 g
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
5805 mg
Eiwitten
18.5 g
Calorieën
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Vetten
8.2 g
Vezels
10.9 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
82 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Beef fajitas
30min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Taco Seasoning
5min
Bibimbap (beef rice bowl)
1u. 25min
Japanese ramen noodle soup
1u. 50min
Five spice powder
10min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25u. 40min
Sichuan Chilli Oil
50min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2u.
Korean marinade
40min
Asian nachos
40min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4u. 35min