Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 100 g pear, unpeeled and cored
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- 30 g honey
- 2 pinches sea salt
- 130 g Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 1903.3 kJ / 454.9 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 5805 mg
Alternatieve recepten
Malabar Prawn Curry
1h 25 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Korean fried chicken
4 Std.
Chilli Lime Sauce
5min
Korean marinade
40min
Homemade sausages
1 Std. 40 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min