Italian sausages

Italian sausages

4.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
10 portions

Ingrediënten

  • sea salt to taste
    20 - 25 g
  • mixed spice
    1 tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • ground cloves
    ¼ tsp
  • ground cinnamon
    ⅛ tsp
  • ground coriander
    ⅛ tsp
  • dried chilli flakes to taste
    3 - 6 tsp
  • white wine
    100 g
  • boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    2000 g
  • garlic cloves
    2
  • sausage casings (see Tips)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1003.1 mg
Eiwitten 34.6 g
Calorieën 2027.2 kJ / 484.5 kcal
Vetten 36.2 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 12.5 g
Koolhydraten 1.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...