Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g sea salt, to taste
- 1 tsp mixed spice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground cloves
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground coriander
- 3 - 6 tsp dried chilli flakes, to taste
- 100 g white wine
- 2000 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2027.2 kJ / 484.5 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 36.2 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1003.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 min
Baguettes
3h 45min
Almond chocolate mousse
35 min
Homemade sausages
1h 40min
Cheesy pull-apart garlic bread
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Cassava Cake
1 godz. 20 min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Tiger rolls
2h 50min
Keto lemon curd
10min
Tempered chocolate
40 min