Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g sea salt, to taste
- 1 tsp mixed spice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground cloves
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground coriander
- 3 - 6 tsp dried chilli flakes, to taste
- 100 g white wine
- 2000 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2027.2 kJ / 484.5 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 36.2 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1003.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini rum baba bundts
2h
Easy everyday white bread
5 Std. 10 Min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Geen beoordelingen
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Oxtail stew with butter bean mash
4 godz.
Homemade sausages
1 Std. 40 Min
Hazelnut Milk (Metric)
15 Min
Buttermilk bread
2h
Butter
10 Min
Cooked mayonnaise
5min
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Silverbeet and mushroom calzone
2h