Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g sea salt, to taste
- 1 tsp mixed spice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground cloves
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground coriander
- 3 - 6 tsp dried chilli flakes, to taste
- 100 g white wine
- 2000 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2027.2 kJ / 484.5 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 36.2 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1003.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Passionfruit gummies
1h 25min
Kimchi butter
1sa 10 dk
Cottage cheese
4 Std. 30 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1sa 35 dk
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Portuguese green eggs
50 min
Chicken stock powder
6h 35min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1sa 35 dk
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Chicken and caramelised onion sausages
1 godz. 5 min