Apparaten en accessoires
Italian sausages
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
10 portions
Ingrediënten
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1003.1 mg
Eiwitten
34.6 g
Calorieën
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Vetten
36.2 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
1.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Homemade sausages
7 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Yoghurt dressing
10min
Caramelised balsamic reduction
30min
Peking-Style Duck Pancakes
11u. 25min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72u.
"Little house" slice
6u. 30min
Wonton wrappers
55min
Garlic Chili Sauce
30min
Protein pudding
6u. 35min
Hoi sin sauce
15min
Soy milk and Mantou buns
6u.