Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm)
Caramelised onion
- 20 g olive oil
- 250 g red onion, cut into wedges
- ½ fresh long red chilli, cut into pieces
- 100 g light brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 1 tsp salt
Chicken sausage
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp dried mixed herbs
- 2 garlic cloves
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 801.9 kJ / 191.7 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 411.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli crunch (TM6)
30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Hojicha Canelé
1h 20min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10min
Pineapple tarts
1h 30min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Italian sausages
40min
Boerewors
40min
Nyonya curry chicken bun
2 godz. 45 min
Coconut lamb curry
2h
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Curry pork sosaties
24h 30min