Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm)
Caramelised onion
- 20 g olive oil
- 250 g red onion, cut into wedges
- ½ fresh long red chilli, cut into pieces
- 100 g light brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 1 tsp salt
Chicken sausage
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp dried mixed herbs
- 2 garlic cloves
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 801.9 kJ / 191.7 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 411.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian sausages
40min
Inverted Sugar Syrup
4h 20min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1h 45min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Pearl rice meatballs
2 godz.
Date and tamarind chutney
8h 50 min
Bun kebab
1h 45min
Durban naan
1h 45min
Cooked mayonnaise
5 min