Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tablespoon
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tsp cornflour
- 100 g water
- 200 g red wine
- 60 g balsamic vinegar
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1550 g lamb shanks (approx. 4)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Eiwitten
- 79 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 71 g
Alternatieve recepten
Beef and mushroom stroganoff
40min
Cottage pie
1h 30min
Chunky bolognese
50min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50 min.
Creamy beef curry
1h 15min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Apricot Chicken
35min