Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tablespoon
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tsp cornflour
- 100 g water
- 200 g red wine
- 60 g balsamic vinegar
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1550 g lamb shanks (approx. 4)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Eiwitten
- 79 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 71 g
Alternatieve recepten
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Easy lamb hotpot
2h
Beef stew with gnocchi
3h 15 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Family Meatloaf
1h 10min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h