Compatibele versies
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 944.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Whitebait fritters
35min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min