Compatibele versies
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 944.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and beer pie
1hod. 40min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 Min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1 Std. 25 Min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 Std. 30 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Taleggio cheese sauce
10 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1hod. 50min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min