Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1138.2 mg
Alternatieve recepten
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Classic meatloaf
1sa 35 dk
Chicken, leek and corn pie
1sa 15 dk
Apricot chicken risotto
30 dk
Chunky bolognese
50 Min
Chicken and cashews
55min
Tuna mornay
45min
Shepherd's pie
55min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Curry lamb soup (TM6)
5 Std. 10 Min
Guinness beef pies
2sa 15 dk
Chicken chasseur
1sa 50 dk