Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1138.2 mg
Alternatieve recepten
Chunky bolognese
50min
Chicken chasseur
1 godz. 50 min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Beef brisket chilli con carne
7h
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Classic beef burgers
1h
Guinness beef pies
2h 15min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min