Cornish pasties

4.6 147 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
10 portions

Ingrediënten

  • stewing beef (gravy beef or chuck steak), trimmed and cut into pieces (3 cm)
    500 g
Pastry
  • plain flour
    550 g
  • salted butter chilled and cut into pieces
    135 g
  • lard chilled and cut into pieces
    135 g
  • sea salt
    1 pinch
  • chilled water
    160 g
Filling
  • brown onion cut into quarters
    140 g
  • carrot cut into pieces (3 cm)
    160 g
  • salted butter cut into pieces
    100 g
  • potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    160 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 ½ tsp
  • ground white pepper to taste
    1 tsp
  • swede or turnip, cut into pieces (3 cm)
    160 g
  • Worcestershire sauce
    60 g
  • plain flour
    2 tsp
Assembly
  • egg lightly beaten
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 458.8 mg
Eiwitten 18.8 g
Calorieën 2521.8 kJ / 600.4 kcal
Vetten 36.5 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 20.7 g
Koolhydraten 48.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...