Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatloaf
- 80 g day old bread, torn into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 egg
- 250 g pork mince
- 250 g beef mince
- 1 tbsp Sriracha® sauce
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
- 3 hard-boiled eggs, peeled (see Tips)
- 1250 g water
- 200 g broccoli, cut into florets
- 200 g carrots, cut into batons
Onion gravy
- 380 g brown onion, cut into eighths
- 1 ½ tbsp olive oil
- ¼ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Sriracha® sauce
- 2 tsp soy sauce
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1591.7 kJ / 378.8 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 1117.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Pea and ham soup
2h 20min
Shepherd's pie
55min
Cauliflower gratin
1h
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Traditional gravy
25 min
Plum sauce
55min
Beef and mushroom hot pot
2h
Classic meatloaf
1h 35 min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min