Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube
- 60 g red onion (approx. ½ onion - optional)
- 100 g carrot, trimmed and peeled
- 100 g green apple, unpeeled, cored and cut into wedges (or cut to fit through feeder tube)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 tbsp mayonnaise (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 504.4 kJ / 120.6 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 92.8 mg
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Boulangère potatoes
1h 40min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Celery salt
20 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Herb and garlic dip
5 min
French onion dip
45min