Apparaten en accessoires
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
880 g
Ingrediënten
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 880 g
Natrium
2871.1 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Vetten
1.4 g
Vezels
17.7 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
95.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gwinganna mushroom pâté
20min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1u. 10min
Spiralized tortilla
Geen beoordelingen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1u. 50min
Braised Lamb Shanks
3u. 35min
Tomato relish
2u. 10min
Caramelised red onion chutney
24u.
Traditional minestrone
45min
Cheese and bacon scones
35min
Fresh fig jam
55min
Natural yoghurt (Varoma method)
13u.
Tomato passata
1u. 40min