Apparaten en accessoires
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
880 g
Ingrediënten
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 880 g
Natrium
2871.1 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Vetten
1.4 g
Vezels
17.7 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
95.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Toad in the hole
25u. 25min
Yorkshire puddings
3u. 40min
Beef, ale and dumpling stew
2u. 55min
Moules Marinière (mussels)
35min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1u. 10min
Grated Cheddar Cheese
5min
Carrot and swede mash
25min
Tomato relish
2u. 10min
No fail mash potato
20min
Melting moments with lemon cream
45min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min