Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 6169.9 kJ / 1474.6 kcal
- Eiwitten
- 65.5 g
- Koolhydraten
- 68.5 g
- Vetten
- 102.9 g
- Verzadigd vet
- 29.8 g
- Vezels
- 22.3 g
- Natrium
- 39207.6 mg
Alternatieve recepten
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25min
No fail mash potato
20 dk
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
French onion dip
45 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 dk
Sticky sesame chicken
40 dk
Tomato passata
1sa 40 dk
Celery salt
20 dk
Chicken stock paste
45 Min