Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 6169.9 kJ / 1474.6 kcal
- Eiwitten
- 65.5 g
- Koolhydraten
- 68.5 g
- Vetten
- 102.9 g
- Verzadigd vet
- 29.8 g
- Vezels
- 22.3 g
- Natrium
- 39207.6 mg
Alternatieve recepten
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Chicken stock paste
45 min
Meat stock paste
45 min
Curried sausages
40 min
All-Purpose Meat Rub
5min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49sa 5 dk
Celery salt
20min
Swedish meatballs and mash
50 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3u. 30min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
French onion dip
45 min