Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g mixed vegetables, cut into pieces (2 cm)
- 2 tbsp sea salt, plus 1 teaspoon extra
- 30 g sunflower oil
- 2 tsp yellow mustard seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp ground turmeric
- 1 tbsp mustard powder
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
- 220 g apple cider vinegar, plus 2 tablespoons extra
- 150 g raw sugar
- Voeding
- per 835 g
- Calorieën
- 5277.4 kJ / 1261.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 213.9 g
- Vetten
- 36.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 14192.3 mg
Alternatieve recepten
NZ mustard sauce
15 Min
'Skinny' pineapple cordial
1hod. 40min
Beef stock paste
3u.
Rum and raisin ice cream
24h 10min
Tomato ketchup
1 Std. 10 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 Min
Sweet chilli sauce
1 Std. 5 Min
Tomato passata
1hod. 40min
Tomato relish
2h 10min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min