Apparaten en accessoires
Pear and ginger paste
Voorbereiding. 10min
Totaal 26u. 25min
800 g
Ingrediënten
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 800 g
Natrium
19.8 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Vetten
1.1 g
Vezels
23.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
624 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lemon curd
20min
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Geen beoordelingen
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5u. 55min
Spiced pear jam and chorizo
1u. 35min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48u. 20min
Delicious lemon pudding
55min
Gwinganna mountain top bars
1u. 55min
Black garlic and onion jam
55min
Lemon meringue tarts
25u. 30min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Classic christmas fruit mince
1u. 10min