Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 - 6 Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored
- 40 g lemon juice
- 100 g water
- 500 g white sugar
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 10224.4 kJ / 2443.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 624 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 23.8 g
- Natrium
- 19.8 mg
Alternatieve recepten
Cherry pickin' gelato
4h 35 min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
French onion dip
45 Min
Baklava cheesecake
25 Std. 45 Min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24h 25min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Delicious lemon pudding
55min
Quince crumble
1 godz. 25 min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Pinot Noir Poached Pears
2h