Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 - 6 Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored
- 40 g lemon juice
- 100 g water
- 500 g white sugar
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 10224.4 kJ / 2443.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 624 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 23.8 g
- Natrium
- 19.8 mg
Alternatieve recepten
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Caramelised red onion chutney
24h
Cranberry and rosemary chutney
45min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Black garlic and onion jam
55 min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2 Std. 15 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 godz. 40 min
Orange Campari marmalade
1 godz. 35 min