Apparaten en accessoires
Pear and ginger paste
Voorbereiding. 10min
Totaal 26u. 25min
800 g
Ingrediënten
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 800 g
Natrium
19.8 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Vetten
1.1 g
Vezels
23.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
624 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1u. 20min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
The best ricotta gnocchi
3u. 45min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
NZ mustard sauce
15min
Caramelised red onion chutney
24u.
Chloe's caramel fudge
24u. 30min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Traditional Kaiser rolls
26u. 35min
Burnt orange marmalade
14u. 20min
Fruity dream
10min