Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 - 6 Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored
- 40 g lemon juice
- 100 g water
- 500 g white sugar
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 10224.4 kJ / 2443.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 624 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 23.8 g
- Natrium
- 19.8 mg
Alternatieve recepten
Prune jam
55 min
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1h 45min
Cranberry Chutney
25 Min
Iced puff pastry
40min
Apricot apple pie
1h 40min
Star anise and cinnamon syrup
45min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Geen beoordelingen
Sour cream pastry
25 Min
Seriously Seedy Crackers
30min
Steamed ginger puddings
40min
Shortbread
1 Std.
Piccalilli
720h 35min