Pear and ginger paste

Pear and ginger paste

4.9 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 26u. 25min
800 g

Ingrediënten

  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored
    5 - 6
  • lemon juice
    40 g
  • water
    100 g
  • white sugar
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 800 g

Natrium 19.8 mg
Eiwitten 3.9 g
Calorieën 10224.4 kJ / 2443.7 kcal
Vetten 1.1 g
Vezels 23.8 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 624 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...