Compatibele versies
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nut crumble
- 20 g pecans
- 10 g walnuts
- 20 g shredded coconut
- 20 g rolled oats
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tbsp honey
Honey poached pears
- 4 pears (approx. 200 g each), peeled
- 1000 g water
- 1 cinnamon quill
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 vanilla bean, seeds scraped, seeds and pod reserved
- 50 g honey
- ¼ tsp salt
Chocolate sauce
- 100 g dark chocolate (70% cocoa)
- 50 g full cream milk
- 1 tbsp honey
- fresh mint leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 170 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Apple sauce
20 Min
Basil pesto
10 Min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Shortcrust pastry
5 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Mixed berry jam
50 Min
Mushroom sauce
20 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min