Apparaten en accessoires
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
4 portions
Ingrediënten
Nut crumble
-
pecans20 g
-
walnuts10 g
-
shredded coconut20 g
-
rolled oats20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
honey1 tbsp
Honey poached pears
-
pears (approx. 200 g each), peeled4
-
water1000 g
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
vanilla bean seeds scraped, seeds and pod reserved1
-
honey50 g
-
salt¼ tsp
Chocolate sauce
-
dark chocolate (70% cocoa)100 g
-
full cream milk50 g
-
honey1 tbsp
-
fresh mint leaves for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
170 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1562 kJ /
371.8 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
43.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low(er) GI
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Custard
10min
Apple sauce
20min
Sweet shortcrust pastry
1u. 50min
Shortcrust pastry
5min
Whipped cream
15min
Southern-style chilli with cornbread
2u. 55min
Tartare sauce
10min
Chilli and apple jelly
4u. 15min
Orange and passionfruit Eton mess
2u. 50min
Fresh tomato chutney
10min