Apparaten en accessoires
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
4 portions
Ingrediënten
Nut crumble
-
pecans20 g
-
walnuts10 g
-
shredded coconut20 g
-
rolled oats20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
honey1 tbsp
Honey poached pears
-
pears (approx. 200 g each), peeled4
-
water1000 g
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
vanilla bean seeds scraped, seeds and pod reserved1
-
honey50 g
-
salt¼ tsp
Chocolate sauce
-
dark chocolate (70% cocoa)100 g
-
full cream milk50 g
-
honey1 tbsp
-
fresh mint leaves for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
170 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1562 kJ /
371.8 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
43.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low(er) GI
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mint sauce
5min
Champagne poached chicken terrine
1u. 30min
Milk jellies with poached stone fruit
5u.
Chicken and port pâté
1u. 30min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Sweet shortcrust pastry
1u. 50min
Shortcrust pastry
5min
Chilli creamed corn
40min
Christmas Pudding
14u. 30min
Wholemeal spelt pastry
35min
Walnut and blue cheese shortbread
1u. 20min