Apparaten en accessoires
Double ginger and pear cake
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 35min
16 portion
Ingrediënten
Caramel
-
salted butter50 g
-
dark brown sugar100 g
-
pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways4
Ginger cake
-
stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)6 pieces
-
salted butter125 g
-
golden syrup250 g
-
stem ginger syrup (from stem ginger jar)50 g
-
ground ginger1 ½ tbsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
dark brown sugar150 g
-
self-raising flour375 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
eggs3
-
full cream milk360 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
426.7 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
1480.6 kJ /
352.5 kcal
Vetten
11.2 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
56.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration cakes
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Whole orange cake with spiced syrup
2u. 20min
Gin and tonic drizzle cake
1u.
Apple cake
1u.
Milk jellies with poached stone fruit
5u.
Tiffin slice
4u. 30min
Festive fruit cake
30u. 55min
Gluten free fruit mince pies
1u. 15min
Quick fruit cake
2u.
Shortbread
1u.
Date and nut loaf
1u. 20min
Orange and almond cake
2u. 20min
Caribbean carrot cake
2u. 10min