Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel
- 50 g salted butter
- 100 g dark brown sugar
- 4 pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways
Ginger cake
- 6 pieces stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
- 125 g salted butter
- 250 g golden syrup
- 50 g stem ginger syrup (from stem ginger jar)
- 1 ½ tbsp ground ginger
- ¾ tsp ground cinnamon
- 150 g dark brown sugar
- 375 g self-raising flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 3 eggs
- 360 g full cream milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480.6 kJ / 352.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 56.9 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 426.7 mg
Alternatieve recepten
Sour cream pastry
25 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Lemon cake
2h
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Shortcrust pastry
5min
Marzipan
10 Min
Lemon delicious
1h 5min
Ginger bundt cake
1 Std.
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min