Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel
- 50 g salted butter
- 100 g dark brown sugar
- 4 pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways
Ginger cake
- 6 pieces stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
- 125 g salted butter
- 250 g golden syrup
- 50 g stem ginger syrup (from stem ginger jar)
- 1 ½ tbsp ground ginger
- ¾ tsp ground cinnamon
- 150 g dark brown sugar
- 375 g self-raising flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 3 eggs
- 360 g full cream milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480.6 kJ / 352.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 56.9 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 426.7 mg
Alternatieve recepten
Caribbean carrot cake
2sa 10 dk
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Apple and date cake
1h 30 min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Cardamom and lime syrup cake
1h 35min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30 min
Ginger bundt cake
1hod.
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Apple cake
1hod.
Lemon cake
2 godz.
Gluten free fruit mince pies
1 godz. 15 min