Double ginger and pear cake

Double ginger and pear cake

3.9 15 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 35min
16 portion

Ingrediënten

Caramel
  • salted butter
    50 g
  • dark brown sugar
    100 g
  • pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways
    4
Ginger cake
  • stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
    6 pieces
  • salted butter
    125 g
  • golden syrup
    250 g
  • stem ginger syrup (from stem ginger jar)
    50 g
  • ground ginger
    1 ½ tbsp
  • ground cinnamon
    ¾ tsp
  • dark brown sugar
    150 g
  • self-raising flour
    375 g
  • bicarbonate of soda
    1 ½ tsp
  • eggs
    3
  • full cream milk
    360 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 426.7 mg
Eiwitten 5.1 g
Calorieën 1480.6 kJ / 352.5 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 56.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...