Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g potatoes peeled, cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 300 g Edam cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 250 g onion, peeled, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 600 g tomato passata
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp white sugar
- 1200 g chicken breast, skinless, cut into halves
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp fresh ground black pepper
- 500 g broccolini or broccoli cut into florets, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3471.1 kJ / 829.6 kcal
- Eiwitten
- 61.7 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 911.8 mg
Alternatieve recepten
Chinese-style chicken
25min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Smash burger taco
40min
Krispy fried chicken
25min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Cottage pie
1h 30min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Chicken and risoni bake
1u. 15min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min