Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g potatoes peeled, cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 300 g Edam cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 250 g onion, peeled, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 600 g tomato passata
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp white sugar
- 1200 g chicken breast, skinless, cut into halves
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp fresh ground black pepper
- 500 g broccolini or broccoli cut into florets, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3471.1 kJ / 829.6 kcal
- Eiwitten
- 61.7 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 911.8 mg
Alternatieve recepten
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Swedish meatballs and mash
50min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 godz.
Chinese-style chicken
25min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Smash burger taco
40min
Chilli with rice
50min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min