Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g potatoes peeled, cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 300 g Edam cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 250 g onion, peeled, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 600 g tomato passata
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp white sugar
- 1200 g chicken breast, skinless, cut into halves
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp fresh ground black pepper
- 500 g broccolini or broccoli cut into florets, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3471.1 kJ / 829.6 kcal
- Eiwitten
- 61.7 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 911.8 mg
Alternatieve recepten
Smash burger taco
40min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Creamy beef curry
1h 15min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Chinese-style chicken
25 min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Cheese and bacon scones
35 min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Low waste chicken lasagne
1h 30min