Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 220 g lukewarm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Lamb filling
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 200 g onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 250 g lamb mince (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 40 g water, plus 1 tablespoon extra
- 30 - 50 g harissa paste, to taste (see Tips)
- 200 g feta cheese, crumbled
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 - 2 tbsp pine nuts
- 1 egg, beaten
- olive oil spray
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1889 kJ / 451.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 513.5 mg
Alternatieve recepten
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 Std.
Family chicken galette
1h 55min
Family burger pie
1 Std. 25 Min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1 Std. 25 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Swedish meatballs and mash
50 Min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min