Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g plums, stones removed and flesh cut into 6 wedges
- 300 g raspberries (fresh or frozen)
- 1 ½ tbsp brown sugar (see Tips)
- 2 tbsp orange juice
- 110 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 80 g wholemeal spelt flour (see Tips)
- 1 tsp baking powder
- 90 g butter, chilled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 eggs
- milk, for brushing
- pouring (whipping) cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 729 kJ / 173.5 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 167.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple sponge pudding
1h 20min
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Rhubarb crumble
45min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1h 30min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Stone fruit crumble
1h 15min
Lemon delicious
1h 5min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min