Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g plums, stones removed and flesh cut into 6 wedges
- 300 g raspberries (fresh or frozen)
- 1 ½ tbsp brown sugar (see Tips)
- 2 tbsp orange juice
- 110 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 80 g wholemeal spelt flour (see Tips)
- 1 tsp baking powder
- 90 g butter, chilled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 eggs
- milk, for brushing
- pouring (whipping) cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 729 kJ / 173.5 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 167.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
White chocolate and coconut rice pudding
35min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1 godz.
Granini slice
2h 15min
Gin and tonic drizzle cake
1 godz.
Rice pudding
50min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Feijoa bakewell tart
1h 35min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Orange and almond cake
2h 20min