Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream

Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream

4.7 18 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

Vanilla cashew cream
  • raw cashews (see Tips)
    150 g
  • vanilla bean paste
    ¼ tsp
  • water
    80 g
  • rice malt syrup
    1 tbsp
Crumble
  • raw almonds (see Tips)
    50 g
  • rolled oats
    50 g
  • coconut sugar
    30 g
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • ground ginger
    ¼ tsp
  • coconut oil
    20 g
Apple, rhubarb and goji berry compote
  • rhubarb cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • Pink Lady apple cored and cut into quarters
    1
  • freshly squeezed orange juice
    50 g
  • rice malt syrup
    30 - 60 g
  • vanilla bean split into halves lengthways, with seeds scraped
    1
  • dried goji berries
    2 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 25.7 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 2369 kJ / 564 kcal
Vetten 32 g
Vezels 11 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...