Compatibele versies
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla cashew cream
- 150 g raw cashews (see Tips)
- ¼ tsp vanilla bean paste
- 80 g water
- 1 tbsp rice malt syrup
Crumble
- 50 g raw almonds (see Tips)
- 50 g rolled oats
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 20 g coconut oil
Apple, rhubarb and goji berry compote
- 500 g rhubarb, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 Pink Lady apple, cored and cut into quarters
- 50 g freshly squeezed orange juice
- 30 - 60 g rice malt syrup
- 1 vanilla bean, split into halves lengthways, with seeds scraped
- 2 tbsp dried goji berries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2369 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 25.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stewed apples
25 min
Hearty seven vegetable soup
30min
Apple sponge pudding
1h 20min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Pear and peach crumble
50min
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Stewed fruit compote
55 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Banana, walnut and date loaf
55 min