Compatibele versies
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla cashew cream
- 150 g raw cashews (see Tips)
- ¼ tsp vanilla bean paste
- 80 g water
- 1 tbsp rice malt syrup
Crumble
- 50 g raw almonds (see Tips)
- 50 g rolled oats
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 20 g coconut oil
Apple, rhubarb and goji berry compote
- 500 g rhubarb, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 Pink Lady apple, cored and cut into quarters
- 50 g freshly squeezed orange juice
- 30 - 60 g rice malt syrup
- 1 vanilla bean, split into halves lengthways, with seeds scraped
- 2 tbsp dried goji berries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2369 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 25.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Brown rice salad
40min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Banana sesame cake
4h 20min
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Quick beetroot relish
40min
Hearty seven vegetable soup
30min
Apple sponge pudding
1h 20min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Spring frittata
1h 15min