Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 70 g)
- 20 g butter
- 80 g pitted prunes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- ½ - 1 orange, zest only, no white pith, finely grated
- 2 tsp orange juice
- 30 g sunflower seeds
- 100 g day old bread, or crusty bread, frozen, thawed slightly (approx. 2-3 slices) torn into pieces (3 cm)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 310 g
- Calorieën
- 3115 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 77.5 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 18.6 g
- Natrium
- 741.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30 Min
Brandy cream
15 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Apple sauce
20 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Apple and sage stuffing
10min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Shortbread
1 Std.
Cranberry bacon stuffing
10min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Honey, soy and mustard marinade
5 min