Apparaten en accessoires
Prune and orange stuffing
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
310 g
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 70 g)½
-
butter20 g
-
pitted prunes80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
orange zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
orange juice2 tsp
-
sunflower seeds30 g
-
day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly (approx. 2-3 slices) torn into pieces (3 cm)100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 310 g
Natrium
741.9 mg
Eiwitten
21.7 g
Calorieën
3115 kJ /
744 kcal
Vetten
34.1 g
Vezels
18.6 g
Verzadigd vet
12.2 g
Koolhydraten
77.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rosemary and eschalot gravy
30min
British spice rub
5min
Beetroot salad
10min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Apple sauce
20min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Plum sauce
55min
Cranberry bacon stuffing
10min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Apple and sage stuffing
10min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min