Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g butter
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into quarters
- 8 fresh sage leaves
- 1 tbsp verjuice, or white wine vinegar
- 160 g day old bread, (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 450 gram
- Calorieën
- 3753 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 24.3 g
- Natrium
- 1300.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bread Sauce
1h 25min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Shortbread
1h
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Prune and orange stuffing
10min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Cranberry bacon stuffing
10min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Traditional gravy
25 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Yorkshire Pudding
1h