Apparaten en accessoires
Apple and sage stuffing
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
450 gram
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
butter40 g
-
Granny Smith apples core removed and cut into quarters2
-
fresh sage leaves8
-
verjuice or white wine vinegar1 tbsp
-
day old bread (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)160 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 450 gram
Natrium
1300.1 mg
Eiwitten
23.4 g
Calorieën
3753 kJ /
891 kcal
Vetten
36 g
Vezels
24.3 g
Verzadigd vet
21.6 g
Koolhydraten
108 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Apple Sauce
15 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
Stewed apples
25 Min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Traditional gravy
25 Min
Pork Stuffing Balls
1 Std. 5 Min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1 Std. 10 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 Std. 20 Min
Brandy butter
10 Min
Simple gluten free herb gravy
20 Min
Pear and peach crumble
50 Min