Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g butter
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into quarters
- 8 fresh sage leaves
- 1 tbsp verjuice, or white wine vinegar
- 160 g day old bread, (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 450 gram
- Calorieën
- 3753 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 24.3 g
- Natrium
- 1300.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yorkshire Pudding
1h
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Peppercorn sauce
20 Min
Traditional gravy
25min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Tartare sauce
10 Min
Prune and orange stuffing
10 Min
Shortbread
1h
Shortcrust pastry
5 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min