Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g butter
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into quarters
- 8 fresh sage leaves
- 1 tbsp verjuice, or white wine vinegar
- 160 g day old bread, (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 450 gram
- Calorieën
- 3753 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 24.3 g
- Natrium
- 1300.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognaise sauce for two
20 Min
Prune and orange stuffing
10 Min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Apple sauce
20 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Brandy Butter
10 Min
Shortbread
1 Std.
Whole steamed chicken
1 Std. 20 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1 Std. 10 Min
Traditional gravy
25 Min