
Apparaten en accessoires
Onion bhaji
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
20 portions
Ingrediënten
-
ajwain seeds (see Tips)1 tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)5 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
chickpea (besan) flour160 g
-
garlic clove1
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
baking powder (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
brown onions (approx. 500 g), cut into quarters3
-
oil for frying1000 g
Voeding per 1 portions
Calorieën
126.5 kcal /
531.5 kJ
Eiwitten
2.1 g
Vetten
10.6 g
Koolhydraten
5.2 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
1.6 g
Natrium
96.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland