Apparaten en accessoires
Bombay aloo
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
cumin seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
potatoes cut into pieces (1 cm - see Tips)500 g
-
canola oil1 tbsp
-
brown onion (approx. 1 small onion), cut into quarters80 - 100 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves2 - 4
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
lemon juice20 g
-
salt1 - 2 tsp
-
water600 g
-
green peas (fresh or frozen)100 - 200 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1243.1 mg
Eiwitten
9.9 g
Calorieën
1069.5 kJ /
254.5 kcal
Vetten
12.2 g
Vezels
11.6 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
26.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland