Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 620 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 500 g green beans, trimmed and cut into small pieces (5 mm)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 2 tsp curry powder
- ½ tsp ground turmeric
- 150 g apple cider vinegar
- 80 - 100 g white sugar
- 1 tsp salt
- 1 tbsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 625.6 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 379 mg
Alternatieve recepten
South African curry mince
45min
Vetkoek (fet-cook)
1 Std. 35 Min
South African yellow rice
20min
Sago custard puddings
35min
Traditional bobotie
1h 30min
Curried pickled fish
49 godz.
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 Std. 15 Min
Tin Can Mealie Bread
25min
Milk tart
3 Std.
Malva pudding
50min
Buttermilk rusks
29u. 25min
Mealie bread
55min