Apparaten en accessoires
Asparagus and broad bean salad
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
364.2 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1114 kJ /
265.3 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
7.3 g
Verzadigd vet
6.1 g
Koolhydraten
3.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Quinoa salad with mango salsa
1u.
Superfood salmon salad
1u. 5min
Chunky basil pesto dip
10min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1u.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Spring greens with grapefruit
30min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Prawn saganaki with feta
35min