Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g feta cheese, crumbled
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp white balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 300 g frozen broad beans
- 300 g asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- cold water, for soaking
- 1 tbsp fresh basil, leaves only
- 1 tbsp fresh mint, leaves only
- 40 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1114 kJ / 265.3 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 364.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed greens with lemon feta
20 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Colourful quinoa salad
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Fresh fennel salad
10min
Sicilian prawn salad
40min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Prawn salad with horseradish cream
1h