Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g feta cheese, crumbled
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp white balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 300 g frozen broad beans
- 300 g asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- cold water, for soaking
- 1 tbsp fresh basil, leaves only
- 1 tbsp fresh mint, leaves only
- 40 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1114 kJ / 265.3 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 364.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple and cranberry farro salad
35min
Carrot, feta and mint salad
40min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Warm wasabi potato salad
30min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Sicilian prawn salad
40min
Goi muc (squid salad)
45min
Raw cauliflower tabouli
30min