Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g feta cheese, crumbled
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp white balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 300 g frozen broad beans
- 300 g asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- cold water, for soaking
- 1 tbsp fresh basil, leaves only
- 1 tbsp fresh mint, leaves only
- 40 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1114 kJ / 265.3 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 364.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Turmeric fish
30 min
Fresh fennel salad
10min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Salmon niçoise salad
35 min
Miso coleslaw
20 min