Apparaten en accessoires
Asparagus and broad bean salad
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
364.2 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1114 kJ /
265.3 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
7.3 g
Verzadigd vet
6.1 g
Koolhydraten
3.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Roasted eggplant
1u. 35min
Spelt and chicken salad
1u. 15min
Israeli couscous salad
1u.
Vegetable bake with goat's feta
1u. 30min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2u. 50min
Sweet potato and grain salad
1u. 30min
Miso coleslaw
20min
Superfood salmon salad
1u. 5min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min