Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp paprika
- 20 g tomato paste
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 ½ tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 700 - 800 g cauliflower (whole)
- 1030 g water
- 300 g frozen green peas
- 40 g unsalted butter
- 20 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 781.8 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 378 mg
Alternatieve recepten
Eggplant involtini with risotto
1sa 55 dk
Quinoa salad with mango salsa
1h
Colourful quinoa salad
40 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Fresh fennel salad
10min
Lentil and mint salad
3h 55min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min