Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp paprika
- 20 g tomato paste
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 ½ tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 700 - 800 g cauliflower (whole)
- 1030 g water
- 300 g frozen green peas
- 40 g unsalted butter
- 20 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 781.8 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 378 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Zoodles with broccoli pesto
30 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Sun-dried tomato tartare
15 Min
Mediterranean capsicums
2h
Asparagus and broad bean salad
25min
Broad bean bruschetta
30 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min