Apparaten en accessoires
Blue cheese tofu dressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
vegan mayonnaise (see Tips)200 g
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar20 - 40 g
-
tahini (see Tips)40 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
firm tofu pressed and cut into pieces (see Tips)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
42.8 g
Calorieën
7660.1 kJ /
1823.8 kcal
Vetten
167.6 g
Vezels
36 g
Koolhydraten
25.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sage and buckwheat stuffing balls
1u. 10min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1u. 15min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3u. 10min
Kimchi queso dip
3u. 15min
Vegan "Crab" Cakes
1u. 10min
Cauliflower buffalo bites
35min
Vegan mayonnaise
15min
Vegan mozzarella
3u. 40min
Plant-based parmesan
5min
Breakfast sausages
1u. 5min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4u. 35min
Vegan Caesar dressing
5min