Apparaten en accessoires
Blue cheese tofu dressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
vegan mayonnaise (see Tips)200 g
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar20 - 40 g
-
tahini (see Tips)40 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
firm tofu pressed and cut into pieces (see Tips)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
42.8 g
Calorieën
7660.1 kJ /
1823.8 kcal
Vetten
167.6 g
Vezels
36 g
Koolhydraten
25.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan "Crab" Cakes
1u. 10min
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Vegan parmesan shards
3u. 55min
Sweet and sour tempeh
50min
Bang bang broccoli
3u. 25min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Tofu 'sour cream'
5min
Tofu scramble
25min
Vegan walnut and black bean burger
4u. 40min
Cauliflower buffalo bites
35min