Apparaten en accessoires
Blue cheese tofu dressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
vegan mayonnaise (see Tips)200 g
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar20 - 40 g
-
tahini (see Tips)40 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
firm tofu pressed and cut into pieces (see Tips)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
42.8 g
Calorieën
7660.1 kJ /
1823.8 kcal
Vetten
167.6 g
Vezels
36 g
Koolhydraten
25.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Kimchi queso dip
3 Std. 15 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Vegan Caesar dressing
5 Min