Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 200 g vegan mayonnaise (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 - 40 g apple cider vinegar
- 40 g tahini (see Tips)
- 1 tbsp filtered water
- 2 tsp pure maple syrup
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- ½ tsp onion powder
- ½ tsp salt
- 150 g firm tofu, pressed and cut into pieces (see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 7660.1 kJ / 1823.8 kcal
- Eiwitten
- 42.8 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 167.6 g
- Vezels
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan gravy
40min
Sweet and sour tempeh
50min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Cauliflower buffalo bites
35min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Vegan mayonnaise
15 Min
Vegan tiramisu
3h 20 min
Vegan moussaka
1h 50min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4sa 35 dk
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4sa 40 dk