Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 31.6 g
- Natrium
- 568 mg
Alternatieve recepten
Broccoli almond soup
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Mushroom stroganoff
20 min
Russian beetroot salad
1h 10min
Turmeric fish
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Eggplant involtini with risotto
1h 55 min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Vegetable pilaf
1h
Eggplant with burghul
55min