Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 31.6 g
- Natrium
- 568 mg
Alternatieve recepten
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Ratatouille
40min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Eggplant with burghul
55 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini soup
25 Min