Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water, plus extra for ice bath
- ice cubes, for cooling
- 350 g asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 200 g zucchini, cut into rounds (approx. 1 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 30 g olive oil
- 2 pink grapefruits, 50 g of juice and remaining segmented
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 40 g walnuts, cut into pieces
- 1 tbsp sunflower seeds
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1010.5 kJ / 240.5 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 295.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Rainbow bowl
1h 20 min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Raw apple pie
3h 25 min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Sweet potato and grain salad
1h 30 min
Lentil and mint salad
3h 55 min.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min