Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water, plus extra for ice bath
- ice cubes, for cooling
- 350 g asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 200 g zucchini, cut into rounds (approx. 1 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 30 g olive oil
- 2 pink grapefruits, 50 g of juice and remaining segmented
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 40 g walnuts, cut into pieces
- 1 tbsp sunflower seeds
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1010.5 kJ / 240.5 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 295.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kale, sprouts and red cabbage salad
4sa 35 dk
Colourful quinoa salad
40 Min
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 Std. 30 Min
Russian beetroot salad
1h 10min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Creamed spinach
15 Min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min