Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 200 g carrots, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g apples, cored and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 600 g sauerkraut (see Tips)
- 1 orange, juice only (optional)
- 2 tsp grapeseed oil
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp chia seeds (optional)
- 2 tbsp sunflower seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 604 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1296.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabbage rolls
1h 50min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Zoodles with broccoli pesto
30 min
Russian beetroot salad
1h 10 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Avocado dressing
10 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min