Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 200 g carrots, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g apples, cored and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 600 g sauerkraut (see Tips)
- 1 orange, juice only (optional)
- 2 tsp grapeseed oil
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp chia seeds (optional)
- 2 tbsp sunflower seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 604 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1296.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Colourful quinoa salad
40 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Avo and egg spread
35 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Crunchy carrot salad
10min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min.
Rice salad with warm mustard dressing
1h 40min