Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 200 g carrots, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g apples, cored and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 600 g sauerkraut (see Tips)
- 1 orange, juice only (optional)
- 2 tsp grapeseed oil
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp chia seeds (optional)
- 2 tbsp sunflower seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 604 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1296.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hearty seven vegetable soup
30min
Raw zucchini bolognaise
15min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Russian beetroot salad
1h 10min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Pasta primavera
1h
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Crunchy carrot salad
10min