Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bavarian spice rub
- 2 tsp mustard seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 2 tsp dried rosemary
- 2 tbsp dried oregano
- 100 g sea salt
- 30 g semi sun-dried tomatoes
- 2 tsp garlic flakes
- 1 pinch cayenne pepper
- 2 tsp sweet paprika
Jackfruit nuggets
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g panko breadcrumbs
- 80 g plain flour
- 2 cans jackfruit in brine, drained
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tbsp barbecue sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 3 eggs, lightly beaten
- vegetable oil, to shallow fry
- sauce of choice, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 385.2 kJ / 91.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 96.7 mg
Alternatieve recepten
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Potato and green pea curry
50min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 dk
Vegan gravy
40 dk
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 dk
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Paneer makhani
45 Min
Rajma (kidney bean curry)
45 Min
Chhole (chickpea curry)
35 dk
Potato karakari
50min
Palak paneer
1sa 15 dk
Miso soup
30 dk