Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bavarian spice rub
- 2 tsp mustard seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 2 tsp dried rosemary
- 2 tbsp dried oregano
- 100 g sea salt
- 30 g semi sun-dried tomatoes
- 2 tsp garlic flakes
- 1 pinch cayenne pepper
- 2 tsp sweet paprika
Jackfruit nuggets
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g panko breadcrumbs
- 80 g plain flour
- 2 cans jackfruit in brine, drained
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tbsp barbecue sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 3 eggs, lightly beaten
- vegetable oil, to shallow fry
- sauce of choice, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 385.2 kJ / 91.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 96.7 mg
Alternatieve recepten
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan gravy
40 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 Std. 5 Min
Millet cashew stir-fry
30 min
Vegan mozzarella
3h 40min
Tofu 'sour cream'
5min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Seitan
40 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min