Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g dried navy beans (see Tips)
- 1700 g water
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 1 tsp dried basil
- 30 g extra virgin olive oil
- 5 cm kombu (optional) (see Tips)
- 1 tbsp apple juice concentrate
- 2 tsp molasses
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp tamari
- ½ tsp seeded wholegrain mustard
- 400 g canned tomatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1721.5 kJ / 409.8 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 441.9 mg
Alternatieve recepten
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Creamy coconut yoghurt
18h
Vegan gravy
40min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Boston baked beans
30h 45 min.
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Tofu 'sour cream'
5min
Roasted carrot dip
1h
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Hommus
15min