Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g dried navy beans (see Tips)
- 1700 g water
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 1 tsp dried basil
- 30 g extra virgin olive oil
- 5 cm kombu (optional) (see Tips)
- 1 tbsp apple juice concentrate
- 2 tsp molasses
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp tamari
- ½ tsp seeded wholegrain mustard
- 400 g canned tomatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1721.5 kJ / 409.8 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 441.9 mg
Alternatieve recepten
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35 min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26 Std. 5 Min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 Std. 10 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Zucchini tortillas with falafel
25 Std. 30 Min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Hommus
15 Min