Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g dried navy beans (see Tips)
- 1700 g water
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 1 tsp dried basil
- 30 g extra virgin olive oil
- 5 cm kombu (optional) (see Tips)
- 1 tbsp apple juice concentrate
- 2 tsp molasses
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp tamari
- ½ tsp seeded wholegrain mustard
- 400 g canned tomatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1721.5 kJ / 409.8 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 441.9 mg
Alternatieve recepten
Potato and green pea curry
50 min
Vegan gravy
40 min
Spiralised vegetable soup
9h
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Boston baked beans
30u. 45min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Beetroot ketchup
1h 15min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Autumn vegetable gratin
50 min
Pumpkin and turmeric loaf
1hod. 50min
Tofu scramble
25 min
Tomato and lentil dahl
35 min