Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot cake
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 110 g boiling water
- 15 g flaxmeal (see Tips)
- 150 g walnuts
- 280 g carrots, cut into pieces
- 60 g sultanas
- 160 g Rapadura sugar
- 1 banana, cut into pieces
- 250 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 30 g plant-based milk of choice
Orange frosting
- 100 g raw cacao butter
- 1 tbsp arrowroot flour
- 40 g pure maple syrup
- 80 g plant-based milk of choice
- 3 tsp vanilla bean paste
- 1 - 2 pinches salt
- 40 g vegan butter (see Tips)
- 1 orange, zest only, no white pith
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1362.8 kJ / 324.5 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sunflower and nori filling
3h 10min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Vegan mayonnaise
15 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 godz. 5 min
Breakfast sausages
1h 5min
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Vegan custard
15 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min