Compatibele versies
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frosting
- 300 g raw cashew nuts
- 415 g water
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 3 tbsp coconut oil
- 5 pitted dates
- 1 tbsp pure maple syrup
Raspberry sauce
- 250 g fresh raspberries
- 3 tbsp caster sugar
Sponge
- 200 g coconut oil, plus extra for greasing
- 200 g almond milk
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tbsp chia seeds
- 250 g raw sugar
- 2 tsp instant granulated coffee
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g plain flour
- 30 g cocoa powder (70% cocoa)
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch salt
Assembly
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 125 g fresh raspberries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2522.8 kJ / 600.7 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 186 mg
Alternatieve recepten
Chia coconut bread
2h 40 min
Almond milk to almond pancakes
30 Min
Dark chocolate pecan bites
1h 5min
Vegan Mozzarella
8h 50min
Vegan Butter
2h
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Vegan tiramisu
3h 20min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min