Compatibele versies
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frosting
- 300 g raw cashew nuts
- 415 g water
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 3 tbsp coconut oil
- 5 pitted dates
- 1 tbsp pure maple syrup
Raspberry sauce
- 250 g fresh raspberries
- 3 tbsp caster sugar
Sponge
- 200 g coconut oil, plus extra for greasing
- 200 g almond milk
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tbsp chia seeds
- 250 g raw sugar
- 2 tsp instant granulated coffee
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g plain flour
- 30 g cocoa powder (70% cocoa)
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch salt
Assembly
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 125 g fresh raspberries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2522.8 kJ / 600.7 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 186 mg
Alternatieve recepten
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan Burger
5h
Savoury tofu quiche
1h 30min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8u. 30min
Vegan mozzarella
3h 40 min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1h 50min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Vegan mayonnaise
15min
Banana coconut ice blocks
7 Std. 15 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Stretchy melty cheese
20min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min