Apparaten en accessoires
Soy bread with seeds
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 50min
12 portions
Ingrediënten
-
soy natural yoghurt120 g
-
water140 g
-
molasses1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
soy flour plus extra for dusting200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing30 g
-
Italian "00" flour300 g
-
salt1 tsp
-
white sesame seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
199 mg
Eiwitten
12.4 g
Calorieën
891.3 kJ /
212.2 kcal
Vetten
6 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
25.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva la Vegan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pearl barley bread rolls
1u. 15min
Fig and walnut bread
3u. 20min
Kimchi stew
30min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Tofu 'sour cream'
5min
Banh ran (sesame balls)
25u. 30min
Gobi masala
30min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1u. 10min
Breakfast sausages
1u. 5min
Chilli con tempeh
20min
Rustic bread
2u.