Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g water
- 1 tsp dried instant yeast
- oil, to grease
- 500 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 ½ tsp salt
- 100 g hot water
- Voeding
- per 2 pieces
- Calorieën
- 7594 kJ / 1812 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 367 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 13.8 g
- Natrium
- 3368.1 mg
Alternatieve recepten
The best ricotta gnocchi
3h 45 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25 min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Pull-apart sunshine bread
40min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35 min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Butter
10 Min
Baguette
3h 45 min
Fresh pasta dough
1h
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Sourdough Ciabatta
9h 25min