Apparaten en accessoires
Plant-based béchamel sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
551.7 kJ /
131.4 kcal
Vetten
6.9 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sage and buckwheat stuffing balls
1u. 10min
Vegan moussaka
1u. 50min
Vegan hollandaise
10min
Vegan Turkish delight cheesecake
5u. 30min
Vegan mayonnaise
15min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Cashew sour cream
10min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Vegan gravy
40min
Dairy free béchamel
10min
Raw strawberry cheesecake
7u. 45min