Apparaten en accessoires
Plant-based béchamel sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
551.7 kJ /
131.4 kcal
Vetten
6.9 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan butter
8u. 5min
Vegan Pesto
10min
Sage and buckwheat stuffing balls
1u. 10min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1u. 30min
Lupini cheese
3u. 20min
Vegan carrot cake with orange frosting
2u. 5min
Sweet potato lasagne
1u. 20min
Vegan moussaka
1u. 50min
Vegan custard
15min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Dairy free béchamel
10min