Apparaten en accessoires
Plant-based béchamel sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
551.7 kJ /
131.4 kcal
Vetten
6.9 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sage and buckwheat stuffing balls
1u. 10min
Raw pineapple and turmeric cake
5u. 20min
Pea and garden mint fritters
25min
Vegan custard
15min
Stretchy melty cheese
20min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Seitan Pie
2u. 10min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3u. 5min
Vegan butter
8u. 5min
Bang bang broccoli
3u. 25min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Dairy free béchamel
10min