Apparaten en accessoires
Vegan gravy
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
10 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery stalk cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
dried porcini mushrooms25 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
arrowroot flour1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 portions
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
12.8 g
Koolhydraten
42.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan carrot cake with orange frosting
2u. 5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1u. 50min
Vegan custard
15min
Vegan mayonnaise
15min
Stretchy melty cheese
20min
Plant-based parmesan
5min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Pumpkin and tempeh bobotie
1u. 5min
Breakfast sausages
1u. 5min
Vegan walnut and black bean burger
4u. 40min