Apparaten en accessoires
Vegan gravy
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
10 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery stalk cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
dried porcini mushrooms25 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
arrowroot flour1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 portions
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
12.8 g
Koolhydraten
42.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tempeh bolognaise
30 Min
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Plant-based béchamel sauce
10 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Vegan custard
15 Min