Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp chilli powder (optional)
- ½ tsp ground fennel seed
- 50 g olive oil
- 800 g canned black beans, drained (approx. 500 g after draining)
- 80 g tomato paste
- 200 g water
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- sour cream, to serve (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1069 kJ / 254.5 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 551.3 mg
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Refried beans
10 dk
Black bean enchiladas
1h 20min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Lentil moussaka
3h 30min
Falafel with beetroot hommus
20min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1sa 35 dk