Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp chilli powder (optional)
- ½ tsp ground fennel seed
- 50 g olive oil
- 800 g canned black beans, drained (approx. 500 g after draining)
- 80 g tomato paste
- 200 g water
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- sour cream, to serve (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1069 kJ / 254.5 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 551.3 mg
Alternatieve recepten
Smoky Mexican bean soup
35min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Lentil bolognese
30 min
Silverbeet dahl
8 godz. 40 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Quinoa tabouli
12hod. 40min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min