Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red capsicum, cut into strips (0.5 x 5 cm)
- 1 yellow capsicum, cut into strips (0.5 x 5 cm)
- 2 carrots, cut into strips (0.5 x 5 cm)
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 1 tsp salt
- 3 tbsp coconut oil (liquid state)
- 80 g shelled unsalted pistachio nuts
- 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 4 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 100 g quinoa
- 120 g brown basmati rice
- 80 g wild rice
- 1000 g filtered water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 cinnamon quill
- 3 whole cloves
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 lime, juiced, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2697.3 kJ / 642.2 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 20.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Sweet potato lasagne
1h 20min
Potato and green pea curry
50min
Vegan moussaka
1h 50 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Rendang curry
30min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Caribbean curry
40 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min