Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red capsicum, cut into strips (0.5 x 5 cm)
- 1 yellow capsicum, cut into strips (0.5 x 5 cm)
- 2 carrots, cut into strips (0.5 x 5 cm)
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 1 tsp salt
- 3 tbsp coconut oil (liquid state)
- 80 g shelled unsalted pistachio nuts
- 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 4 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 100 g quinoa
- 120 g brown basmati rice
- 80 g wild rice
- 1000 g filtered water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 cinnamon quill
- 3 whole cloves
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 lime, juiced, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2697.3 kJ / 642.2 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 20.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hearty lentil chilli
50 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Mediterranean capsicums
2h
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Millet cashew stir-fry
30 min
Vegetable chilli
50 min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Rendang curry
30 min
Vegetable pilaf
1h
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Caribbean curry
40 min