Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 120 g onion, cut into halves
- 1 long red chilli, cut into halves and deseeded if preferred
- 20 g vegetable oil
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g canned tomatoes
- 200 g water
- 1 tsp white sugar
- 350 g pumpkin, cut into pieces (3 cm)
- 200 g cauliflower florets
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- ½ green capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 250 g zucchini, cut into slices (1 cm)
- 400 g canned black beans
- 100 g sour cream
- 1 avocado, cut into pieces (1 cm)
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1372.7 kJ / 326.8 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 451.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Potato and green pea curry
50min
Hearty lentil chilli
50min
Rendang curry
30 Min
Lentil bolognese
30 Min
Caribbean curry
40min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min