Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp dried thyme
- 3 tsp dried oregano
- 2 pinches dried chilli flakes, to taste (optional)
- 40 g olive oil
- 500 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned tomatoes
- 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 190 g sun-dried tomato pesto
- ½ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 937.3 kJ / 223.2 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 616.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulse and pumpkin curry
30 dk
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian chilli
35 dk
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Vegetarian sausage rolls
40 dk
Red lentil cauliflower dahl
35 dk
Hearty lentil chilli
50min
Black bean enchiladas
1sa 20 dk
Zucchini, lentil and coconut stew
30 dk
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable lasagne
1u. 35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min