Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp dried thyme
- 3 tsp dried oregano
- 2 pinches dried chilli flakes, to taste (optional)
- 40 g olive oil
- 500 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned tomatoes
- 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 190 g sun-dried tomato pesto
- ½ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 937.3 kJ / 223.2 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 616.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato and green pea curry
50min
Hearty lentil chilli
50min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Lentil moussaka
3h 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian chilli
35min
Vegetarian sausage rolls
40min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Pulse and pumpkin curry
30min
Black bean enchiladas
1h 20min