Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pie crust
- 100 g blanched almonds
- 40 g sesame seeds
- 200 g rolled oats
- ¼ tsp salt
- 125 g filtered water
Leek filling
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred, cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 leeks (approx. 400 g), white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g raw cashews
- 150 g filtered water
- 2 tsp salt
- 40 g cornflour
- 300 g silken tofu, cut into pieces
- 1 - 2 pinches paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1623.4 kJ / 386.5 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Vegetarian quiche
1h 55 min
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Mediterranean capsicums
2h
Sweet potato lasagne
1h 20min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Savoury tofu quiche
1h 30min