Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pie crust
- 100 g blanched almonds
- 40 g sesame seeds
- 200 g rolled oats
- ¼ tsp salt
- 125 g filtered water
Leek filling
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred, cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 leeks (approx. 400 g), white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g raw cashews
- 150 g filtered water
- 2 tsp salt
- 40 g cornflour
- 300 g silken tofu, cut into pieces
- 1 - 2 pinches paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1623.4 kJ / 386.5 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian quiche
1sa 55 dk
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegan gravy
40 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2u. 5min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Savoury potato and onion bake
1 godz. 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min