Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Harvest nut roast
- 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 100 g sourdough bread, torn into pieces
- 75 g roasted cashews, unsalted
- 80 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp dried thyme
- 2 tsp dried oregano
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 80 g full cream milk
- 500 g water
- 250 g parsnip, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 250 g carrot, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 250 g potato, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 250 g turnip, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 tsp Moroccan spice mix
- ½ tsp ground chilli
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 eggs
- 80 g walnuts, cut into pieces
Traditional style gravy
- 80 g red onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 2 tbsp olive oil
- 150 g cashews
- 2 tsp red wine vinegar
- 1 tbsp plain flour
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp nutritional yeast
- 300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3161.3 kJ / 752.7 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 52.3 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 835.8 mg
Alternatieve recepten
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Potato and green pea curry
50min
Sabji (vegetable) curry
30min
Pulse and pumpkin curry
30min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Vegan moussaka
1h 50 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Leek quiche
1h 20 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Caribbean curry
40min