Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g oil
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 40 g white wine
- 2 tsp plain flour
- 1 tsp paprika
- 20 g lemon juice
- 4 fresh portobello mushrooms, cut into slices (1 cm)
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into quarters
- 100 g sour cream
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 672.6 kJ / 160.1 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 434.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30min
Mushroom bolognaise
45 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Chilli con tempeh
20 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Blue cheese tofu dressing
5min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min