Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g oil
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 40 g white wine
- 2 tsp plain flour
- 1 tsp paprika
- 20 g lemon juice
- 4 fresh portobello mushrooms, cut into slices (1 cm)
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into quarters
- 100 g sour cream
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 672.6 kJ / 160.1 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 434.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Hearty lentil chilli
50min
Mediterranean capsicums
2h
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Lentil moussaka
3h 30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Vegetable chilli
50min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Mushroom bolognaise
45 min