
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots trimmed
- 2 parsnips trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 512.5 kcal / 2152.4 kJ
- Eiwitten
- 8.7 g
- Vetten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vezels
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Natrium
- 440.4 mg