Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 440.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweetcorn and potato chowder
40min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Chipotle bean and corn salad
40min
Fresh tomato tart
40min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Mushroom tart
50min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min