Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 440.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek quiche
1h 20min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Mediterranean vegetable bake
50min
Black bean enchiladas
1h 20min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min