Apparaten en accessoires
Roasted vegetables with horseradish cream
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
brown onion cut into 8 wedges (see Tips)150 g
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (2-3 cm)2
-
Dutch carrots trimmed8
-
parsnips trimmed and cut into slices (3 cm)2
-
olive oil1 tbsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper2 pinches
-
crème fraîche200 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream50 g
-
hot water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
polenta (fine)200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
440.4 mg
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
2152.4 kJ /
512.5 kcal
Vetten
30.6 g
Vezels
7.6 g
Verzadigd vet
13.2 g
Koolhydraten
47.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Mediterranean capsicums
2u.
Mediterranean carrot fritters
1u.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Israeli couscous salad
1u.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1u.
Spinach and artichoke penne
1u. 5min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1u. 15min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Spinach dumplings with tomato ragout
1u.
Melanzane parmigiana
2u. 5min
Lamb Moussaka
1u. 30min