Apparaten en accessoires
Roasted eggplant
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
4 portions
Ingrediënten
-
eggplants cut into halves lengthways2
-
salt for sprinkling
-
harissa paste (see Tips)70 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
extra virgin olive oil65 g
-
shelled unsalted pistachio nuts70 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
sumac1 ½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Vetten
30 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13u. 25min
Freekeh and broad bean salad
2u. 30min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Beetroot risotto
35min
Pumpkin and tempeh bobotie
1u. 5min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1u. 15min
Broccoli soup with sage oil
30min
Fennel, freekeh and orange salad
2u. 25min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Miso fish with Asian greens
24u. 45min
Miso coleslaw
20min