Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 eggplants, cut into halves lengthways
- salt, for sprinkling
- 70 g harissa paste (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp dried oregano
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 65 g extra virgin olive oil
- 70 g shelled unsalted pistachio nuts
- 2 slices bread (approx. 70 g), torn into pieces
- 1 ½ tsp sumac
- pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1744.6 kJ / 415.4 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot soup (gut health)
40min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Spring greens with grapefruit
30min
Cauliflower "fried" rice
45min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Lentil and mint salad
3h 55min
Revithia (chickpea soup)
24 Std. 40 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h