Apparaten en accessoires
Roasted eggplant
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
4 portions
Ingrediënten
-
eggplants cut into halves lengthways2
-
salt for sprinkling
-
harissa paste (see Tips)70 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
extra virgin olive oil65 g
-
shelled unsalted pistachio nuts70 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
sumac1 ½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Vetten
30 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Quinoa tabouli
12u. 40min
Traditional hommus
25u. 5min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Hommus
15min
Basil pesto
10min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Cauliflower "fried" rice
45min
Spiced coriander prawns
25min
Lentil curry (dahl)
30min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min