Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 eggplants, cut into halves lengthways
- salt, for sprinkling
- 70 g harissa paste (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp dried oregano
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 65 g extra virgin olive oil
- 70 g shelled unsalted pistachio nuts
- 2 slices bread (approx. 70 g), torn into pieces
- 1 ½ tsp sumac
- pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1744.6 kJ / 415.4 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1hod.
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min